Waarvoor staat IT2020?

Is uw bedrijf vandaag klaar voor de toekomst? Als uw technische ICT infrastructuur recent vernieuwd werd, kunt u er nu ongetwijfeld de vruchten van plukken. Maar wie deze infrastructuur niet met een tabula rasa wenst te veranderen en kiest voor een progressieve evolutie, heeft nog een weg af te leggen. Hoe lang is deze weg voor uw bedrijf? Waar staat uw bedrijf ten opzichte van andere bedrijven van vergelijkbare grootte en/of sector?… AS&S heeft een assessment ontwikkeld om uw huidige stand van ICT zaken weer te geven.

Dit rapport bevat:

  • een beter inzicht in uw ICT infrastructuur
  • aanbevelingen op maat van uw bedrijf

IT bevraging

Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan een beter inzicht in de huidige situatie en maturiteit van hun ICT-afdeling. Om hieraan tegemoet te komen, heeft AS&S een assessment ontwikkeld om te bepalen waaraan een moderne ICT-afdeling moet voldoen.

De bevraging resulteert in een verhelderend rapport. Dit rapport is een momentopname en houdt geen rekening met de historiek en de organisatie van de ICT binnen het bedrijf. Hoe bepaalde huidige situaties tot stand zijn gekomen en wie wanneer welke beslissingen met daaraan gekoppelde resultaten heeft genomen, is voor dit rapport irrelevant. Het rapport velt ook geen oordeel over het functioneren van de ICT in het algemeen of van het functioneren van de ICT-medewerkers in het bijzonder binnen het bedrijf.

Deze bevraging brengt de huidige IT situatie van uw organisatie in kaart en geeft u een duidelijk overzicht van uw ICT infrastructuur zodat u in de toekomst gerichter en beter kunt organiseren. Wij geven u tips, waarschuwingen, adviezen en verwerken dit in een uitvoerig maar begrijpelijk rapport: een werkdocument voor een toekomst vol vertrouwen.

Doe de IT test

Naar de bevraging